Hur man avslutar sitt prenumerationskonto via mejl

Du kan avsluta en Skriva-cv.com-prenumeration direkt från vår webbplats utan att ens logga in i appen. För att göra detta, besök vår Kontakta oss-sida här och klicka sedan på alternativet “Avsluta prenumeration” i menyn. Där kommer du att se ett alternativ som innebär att du söker efter ditt konto med hjälp av din mejladress. Om din mejladress hittas, kan du klicka på knappen som avslutar prenumerationen. När du klickar på knappen kommer vi att skicka ett bekräftelsemejl. Du måste bekräfta avslutandet genom att följa stegen som anges i mejlet. Om du inte får ett mejl inom loppet av några minuter, kan du testa att kolla din skräppost.