FAQ - Skriva CV
Hur tar man bort ditt konto från webbplatsen?

1. Ta bort konto: Om du inte vill fortsätta använda våra tjänster och vill ta bort ditt konto kan du gå till dina "Kontoinställningar" på instrumentpanelen och scrolla ner till botten för att se knappen "Radera konto" . Klicka på knappen "Ta bort" för att ta bort ditt konto.

2. Nedgradera konto: Om du vill fortsätta använda vår tjänst men inte vill vara premiummedlem kan du klicka på knappen "OK, nedgradera istället". Detta kommer inte att radera ditt konto och spara alla dina CV och följebrev på din instrumentpanel.