Hur man raderar sitt konto från webbsidan

1. Radera konto: Om du inte vill fortsätta använda vår tjänst och vill radera ditt konto, kan du gå till “Kontoinställningar” på kontrollpanelen och scrolla längst ner för att se “Radera konto”-knappen, och sedan klicka på “Radera”-knappen igen.

2. Nedgradera konto: Om du vill kunna fortsätta använda vår tjänst men inte vill vara en premium-medlem, kan du klicka på “Okej, nedgradera istället”-knappen. Då kommer ditt konto inte att raderas och alla dina CV:n / personliga brev kommer att finnas kvar på din instrumentbräda.