Hur du lägger till en bild i ditt CV

För att lägga till en bild i ditt CV, behöver du logga in på ditt konto och klicka för att ändra ditt CV. I sektionen “Gör klart” kommer du att kunna välja att ladda upp en bild. Se skärmdumpen nedan.

Den ultimata bilden att använda i ditt CV är en fyrkantig bild med proportionerna 1:1 och åtminstone 600 x 600 pixlar. Du har även några alternativ tillgängliga för att justera ditt foto när det har laddats upp. Se skärmdumpen nedan.

När du har laddat upp en bild för att använda i ett CV för första gången, kommer det att vara tillgängligt för att använda i alla mallar. Om du så önskar kan du alltid radera bilden från CV-redigeraren eller ladda upp en ny bild.