FAQ - Skriva CV
Hur ändrar jag min CV-mall eller design?

När du har skapat ditt CV kan du ändra designen eller mallen på ett ögonblick. Gå först till det CV du vill ändra och klicka för att redigera CV:t. När du har redigerat CV:t klickar du på "Förhandsgranska" på höger sida. Överst ser du en rullgardinsmeny för att välja olika CV-mallar och accentfärger. Se skärmdumpen nedan för referens. Om du använder CV-generatorn kan du också ändra mallen genom att klicka på rullgardinsknappen "Mall" i avsnittet Slutför. Se skärmdumpen nedan.

Om du letar efter fler sätt att anpassa ditt CV kan du alltid:

• Välj en annan mall
  • Ändra färgtema
  • Aktivera eller inaktivera ditt foto
  • Byt språk
  • Ändra teckensnittsstilen