Hur loggar jag in på Skriva-CV?

När du börjar bygga ett CV på Skriva CV kan du alltid logga in för att komma åt dina CV och fortsätta redigera.

Guide till inloggning och felsökning:

Steg 2: Ange din e-postadress

Steg 3: Kontrollera din e-post för en länk och klicka på knappen eller länken i det e-postmeddelandet. Se skärmdumpen nedan för referens.

BOM - du är med!

Pro-tips för felsökning av inloggningsproblem

Om du har registrerat dig för skriva-cv.com tidigare men du har svårt att logga in, här är några felsökningstips:

• Om din e-postadress fungerar men du inte har fått en e-postlänk, kontrollera din skräppostmapp eller försök att söka i din inkorg efter Resumedone.co.