Hur loggar jag in på Skriva-cv.com?

När du börjar bygga ett CV på Skriva-cv.com, kan du alltid komma tillbaka och logga in för att få tillgång till dina CV:n och fortsätta redigera dem.

Guide för inloggning och hur man hanterar problem vid inloggning:

Steg 1: Besök denna länk: http://skriva-cv.com/builder/login

Steg 2: Ange din mejladress

Steg 3: Titta i din mejl efter den magiska länken och klicka på knappen eller länken i det mejlet. Se skärmdumpen nedan.

BOOM - du är inne!

Bra tips för att lösa problem vid inloggning

Om du har registerat dig hos Skriva-cv.com tidigare men har svårt att logga in, följer här några bra tips för att lösa problemet:
  • Om din mejladress fungerar men du inte har fått mejlet med den magiska länken, kolla i din skräppost eller testa att söka på “Skriva-cv.com” i din inkorg.

Den magiska länken är endast giltig i en timma. När länken har löpt ut måste du logga in igen med din mejladress för att få en ny magisk länk.