Vad kan jag göra med en premium-prenumeration?

Ett premium-konto ger dig full tillgång till alla premium-funktioner på vår sida, inklusive full tillgång till vårt växande urval av jobbvinnande CV-mallar, möjligheten att ladda ner PDF:er och Word-dokument, med mer. Se en lista över de mest användbara funktionerna tillgängliga genom ett premiumkonto nedan:

Fördelar med en premium-prenumeration:

• Obegränsade CV:n och personliga brev
  • Alla premium-mallar och -färger
  • Obegränsade PDF-nedladdningar

Vi har dessutom flexibla registreringsmodeller. Du kan börja med en 14-dagars provprenumeration och sedan välja att registrera dig för en 6-månadersplan eller en årsplan. Läs mer om priser här (se till att du är inloggad för att se prissidan).